REPORTAŽA SIBOR INOTHERM IZ GERMAN OPEN 2019

Člani SIBOR INOTHERM so se v soboto in nedeljo 05.10 in 06.10.2019 udeležili mednarodnega turnirja v ju-jitsu German Open 2019, ki se je odvijal v Hanau-Nemčija na katerem je nastopilo preko 550 tekmovalcev iz 27 držav.

Na tekmovanju je nastopilo 8 tekmovalcev Sibor Inotherm, ki so tekmovali v ju-jitsu duo sistemu in borbah:

Tekmovanje prvega dneva so pričeli kadeti duo moški pari Nejc Podlogar in Luka Čirovič ter Andraž Žlindra in Gal Košir. Nejc in Luka sta z dvema zmagama in 1 porazom zasedla 3. mesto, drugi par Andraž in Gal pa sta z popolnim izkupičkom treh zmag osvojila 1. mesto med 9 pari.

Lovro Divjak in Matic Jakšič sta v kategoriji moški pari  mladinci po treh zmagah suvereno osvojila 1 . mesto v kategoriji.

Par Nika Kotar in Luka Čirovič sta pri kadetih mešani pari po odličnih nastopih in s 4 zmagami, potrdila, da sta najboljša v svoji kategoriji in tudi osvojila zlato.

Naslednji je nastopil Vid Belič, letos prvič v kategoriji mladincev do 85 kg, kjer je po zmagi in 2 porazih na koncu osvojil, še vedno dobro 5.mesto, kljub slabemu tekmovalnemu dnevu.

Kot zadnji se je v boj podal Lovor Divjak v borbah pri mladincih do 94 kg, kjer je z zmago in porazom v zadnjih sekundah osvojil končno 2. mesto.

Drugi dan tekmovanja German Open smo zaključili z zmago Andraža Žlindre v kategoriji kadetov do 73 kg, kjer je nastopilo 20 tekmovalcev.

Poleg odličnih rezultatov (4 zmage, 1 srebrna in 1 bronasta ter 5. mesto) smo vsi odnesli tudi neprecenljive izkušnje, ki nam bodo še kako prav prišle na Evropskem prvenstvu na Kreti, na katerega potujemo konec meseca oktobra in Svetovno prvenstvo, ki bo v novembru v oddaljenem Abu dabiju.

Čestitke tudi trenerju Boštjanu in Jankotu, ki sta naše člane vodila na turnirju.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja